078-68 16 410
Selecteer een pagina
Werkgebied

Het werkgebied strekt zich uit tot een zeer ruime straal rond onze vestigingsplaats, Hendrik Ido Ambacht, tot in all uithoeken van de provincie Zuid-Holland. Wij zijn voornamelijk regionaal actief, maar zijn daar zeker niet aan gebonden. Regelmatig voeren wij projecten uit op diverse locaties door het hele land.

Doelgroep
Actief voor bedrijf, overheid en particulier

AH Hoveniers en AH Bestratingen werken zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Tot de zakelijke opdrachtgevers behoren overheden, organisaties en bedrijven.

AH Hoveniers doelgroep
Zakelijk
Bedrijfstuin: uw natuurlijke visitekaartje

Uw klanten goed ontvangen met een tuin die past bij de uitstraling van uw pand en uw visie. Uw werknemers inspireren door een groene omgeving. Op die manier functioneert uw bedrijfstuin als een natuurlijk visitekaartje. Een bedrijfstuin aanleggen stelt heel andere eisen dan de aanleg van een tuin voor particulieren. Het gemak staat voorop: als ondernemer wilt u een tuin die praktisch is in het dagelijks gebruik.
Vanzelfsprekend kunnen wij het onderhoud van uw bedrijfstuin voor onze rekening nemen. Op basis van een jaarcontract zorgen wij voor snoeibeurten, het maaien van het gazon en al het andere wat nodig is om uw tuin in topconditie te houden in alle seizoenen.

Bestratingen

Voor een bedrijfstuin is het kiezen van de juiste steen ontzettend belangrijk. De steen moet passen bij de uitstraling van uw bedrijfspand. AH Hoveniers heeft een breed assortiment in bijzondere stenen met ieder hun eigen karakter en uitstraling.

AH Hoveniers particulier
Particulier
Ontwerp, aanleg en onderhoud

Ontspannen in een tuin die bij u past. In het voortraject brengen we alle wensen in beeld op het gebied van stijl & invulling. Door onze ruime ervaring in ontwerp en aanleg kunnen wij samen met u tot een perfect ontwerp komen die op alle fronten klopt. Qua sfeer, stijl, maar natuurlijk ook budgettechnisch. Voldoet het voorstel aan uw eisen, dan beginnen we met de uitvoeringsfase. Door een goede planning, het juiste materiaal en ons kundige team bent u verzekerd van een efficiënte uitvoering.

AH Hoveniers gaat graag met u in gesprek over het onderhoud van uw tuin. Afhankelijk van de afspraak komt ons team wekelijks langs om onkruid te verwijderen, of een aantal keren in het jaar voor het reguliere onderhoud.

Bestratingen

Door onze hoveniersachtergrond weten wij hoe belangrijk de juiste stenen in een tuinontwerp zijn. Ze bepalen in grote mate de totale sfeer. Wij hebben ons toegelegd op bijzonder bestratingswerk en hebben daarom ook breed aanbod in stenen met karakter.

 

AH Hoveniers particulier
Hosting door 2makeITwork