078-68 16 410
Selecteer een pagina
Werkgebied
Regionaal, maar niet begrensd

Het werkgebied strekt zich uit tot een zeer ruime straal rond onze vestigingsplaats Hendrik Ido Ambacht. Tot in alle uithoeken van de provincie Zuid-Holland. 
Wij zijn voornamelijk regionaal actief, maar trekken geen scherpe grenzen. Zo voeren wij met regelmaat projecten uit op verschillende locaties in het hele land.

Doelgroep

AH Bestratingen werkt voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Tot de zakelijke opdrachtgevers behoren overheden, organisaties en bedrijven. Met name bestratingsprojecten en de aanleg van parken voeren wij uit in opdracht van grote aannemerssortia. Maar ook voor projectontwikkelaars, architecten en andere aannemers zijn wij een ideale partner om – binnen onze specialisaties – mee samen te werken.

Zakelijk
Landscaping geeft wijk en park een gezicht

Landscaping en het aanleggen van een complete infrastructuur neemt bij ons een steeds belangrijkere plaats in. Bij de totstandkoming van de wijk Nieuw-Rhijngeest bij Oestgeest zorgde AH Hoveniers voor de aankleding van het park met onder meer laanbomen en gazons.

In de gemeente Schiedam schakelde de hoofdaannemer ons in voor de volledige infrastructuur voor een kantorencomplex. Het werk omvatte het bestraten van twee parkeergarages en diverse buitenruimtes.

Bij een stadsdeelkantoor in Rotterdam waren wij verantwoordelijk voor herbestrating, nieuwe bestrating en hemelwaterafvoer. Verder zorgden wij voor de finishing touch door het plaatsen van bomenrijen, banken en fietsenrekken.

AH Hoveniers doelgroep
Particulier
Adviseren, aanleggen én onderhouden

AH Bestratingen kan in uw tuin de mooiste paden aanleggen. Strak van vorm of juist heel speels. Met of zonder niveauverschillen, zoals plateaus of treden. uiteraard is zo’n bestratingsplan geheel in lijn met het tuinontwerp.

Stenen met karakter

Door onze hoveniersachtergrond weten wij hoe belangrijk de juiste stenen in een tuinontwerp zijn. Ze bepalen in grote mate de totale sfeer. Wij hebben ons toegelegd op bijzonder bestratingswerk en hebben daarom ook een breed aanbod in stenen met karakter. O.a. natuursteen, flagstones en keien. Door onze kennis en ervaring op het gebied van bestratingen kunnen wij u garanderen dat de bestrating vakkundig en strak wordt gelegd.

AH Hoveniers particulier
Hosting door 2makeITwork