078-68 16 410
Selecteer een pagina
Vakkundig in bestratingen

Een perfecte bestrating in een nieuwe wijk, of een compleet park, omzoomd door prachtige 
bomenrijen. Met een vijver, speeltoestellen of uitnodigende banken. Prikkel uw personeel of 
(zakelijke) bezoekers met het uitzicht op een schitterende tuin bij uw kantoor of bedrijfspand. 
AH Bestratingen is voor geen kleintje vervaard en voert zo’n opdracht van A tot Z voor u uit.

In de zomer van 2001 begonnen wij – Anne en Hans Boudewijn – met ons bedrijf. Anno 2014 werken wij met een groot en kundig team. De teamspirit is volop aanwezig. We doen het met z’n allen. Zelf verdelen we onze tijd over werkzaamheden binnen en buiten. Het uitwerken van unieke tuinontwerpen, het maken van scherpe calculaties en het coördineren van lopende projecten zodat er een optimaal resultaat wordt behaald.

 

Team

Een gedreven en vakkundig team met brede kennis en ervaring op gebied van bestratingen maar ook op het gebied van tuinaanleg. Al onze medewerkers hebben naast hun bestratingsvak de hoveniersopleiding gevolgd. verzorgen wij interne cursussen om het kwaliteitsniveau te bewaken. Een team waar wij trots op zijn.

Onderscheidend vermogen

Oorspronkelijk hielden we ons bezig met het aanleggen van tuinen. Daarna kwam het uitvoeren van diverse soorten bestrating erbij. Door bestratingen aan onze dienst toe te voegen kunnen wij een totaalpakket leveren, en dat maakt ons onderscheidend in de markt. Door onze ervaring en kunde kunnen wij zeer uiteenlopende opdrachten tot een perfect eindresultaat brengen. Laat u zich door ons inspireren? 

Oog voor kwaliteit

AH Hoveniers en AH Bestratingen leveren niet alleen goed werk af, we bieden ook kwaliteit. Uiteraard zijn we aangesloten bij diverse keurmerken. Uiteraard geldt het kwaliteitsbesef op alle producten uit ons assortiment. Voor de vele soorten stenen die AH Bestratingen gebruikt. En voor de verschillende materialen die nodig zijn om een project de juiste kwalitatieve uitstraling mee te geven. Wij willen ervoor zorgen dat uw bestrating er pico bello uitziet. Dat kan in onze visie alleen als wij voor 150 procent achter de geleverde producten kunnen staan. En dat doen we!

Keurmerken
Keurmerk Veilig Werken

Natuurlijk voert AH Bestratingen alle werkzaamheden op veilige wijze uit. Dat gaat volgens de richtlijnen van de VCA.

VCA staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers. 
Elk jaar worden onze machines en apparaten aan een grondige inspectie onderworpen. Na de goedkeuring kunnen de medewerkers weer aan de slag met gegarandeerd veilige machines.

Hosting door 2makeITwork